Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bustour WSP On The Road

14 september - 29 september

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers industrieterreinen in Amersfoort en omgeving om zo op ludieke wijze kennis te maken met bedrijven. Wil je meer informatie over de dienstverlening van het WSP? Meld je dan aan voor een persoonlijk bedrijfsbezoek tijdens de bustour of bezoek ons bij de bus. Het WSP helpt werkgevers bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening.

Heb je een vraag over personeel of sociaal ondernemen? Je krijgt bij het WSP een vast contactpersoon die je kosteloos helpt. Hij of zij leert je bedrijf kennen en kan zo de werving en selectie voor je overnemen en op maat adviseren. Het WSP heeft zicht op alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio. Juist nu zijn veel mensen op zoek naar werk, waaronder hele goede kandidaten die net in de WW zitten en ZZP-ers op zoek naar een vaste baan.

Je accountmanager gaat in gesprek met kandidaten en kiest de beste mensen die passen bij je bedrijf. Je kunt zelf met hen in gesprek en vindt zo de best passende werknemers. Daarnaast adviseert het WSP over eventuele financiële regelingen en leerwerktrajecten.

Waar stopt onze bus?

We bezoeken alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. We staan op de volgende locaties:

  • Maandag 14 september: Stationsgebied Amersfoort / Industrieterrein de Isselt
  • Dinsdag 15 september: Leusden / Woudenberg
  • Woensdag 23 september: Industrieterrein De Hoef en Calveen in Amersfoort
  • Donderdag 24 september: Hoevelaken / Nijkerk
  • Maandag 28 september: Bunschoten / Vathorst
  • Dinsdag 29 september: Soest / Baarn

Wil je dat we ook bij jouw bedrijf binnenstappen? Laat dit nu alvast weten door een mail te sturen aan communicatiewsp@amersfoort.nl. Je bent dan verzekerd van een bezoek. Ook is het mogelijk om tijdens de tour zelf naar onze bus te komen. Daarnaast bezoeken accountmanagers bedrijven op het terrein om meer informatie te geven of direct een afspraak te maken.

Gegevens

Begin:
14 september
Einde:
29 september
Site:
https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour-wsp-on-the-road/

Organisator

WSP Amersfoort
Telefoon:
033 – 330 36 26
Site:
https://www.wspregioamersfoort.nl