Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale Meet&Greet XXL

08/12/2020 @ 13:00 - 17:00

Bent u de sociale ondernemer die graag wil kennismaken met gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking? Meld u dan kosteloos aan. WSP Zuid-Holland Centraal brengt u digitaal in contact met werkzoekenden die heel graag bij u aan de slag willen of u willen spreken over de mogelijkheden, nu of in de toekomst.

Kosteloos aanmelden

Wilt u kennis maken met de doelgroep of heeft u al een concrete vacature? Meld u kosteloos aan! Bij uw aanmelding kunt u kort omschrijven waar u naar op zoek bent of wat uw vacature inhoudt.

De ontmoeting

De digitale Meet&Greet XXL vindt online plaats via het PowerPunt van Onbeperkt aan de Slag, dat mogelijk is gemaakt door VodafoneZiggo. In het online programma PowerPunt voert u 1 op 1 videogesprekken van maximaal 10 minuten per werkzoekende. Wij zorgen ervoor dat de afspraken voor u staan ingepland met kandidaten die hebben aangegeven met u in gesprek te willen gaan.

In het kort
Wat: Digitale Meet&Greet XXL

Wanneer: 8 december 2020, 13.00 – 17.00 uur

Waar: Thuis of op kantoor, via het digitale PowerPunt

Ontbijt vol inspiratie

Daarnaast nodigen wij u graag ‘s ochtends uit om deel te nemen aan het ontbijt waarbij diverse sprekers u inspireren met verhalen en ervaringen over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking. Het ontbijt krijgt u van ons op de plek waar u dat wenst: thuis of op kantoor! Het ontbijt wordt aangeboden door de ABN AMRO bank.

Het ontbijt start om 8.00 uur en is afgelopen om 09.30 uur.

Meld u aan

U kunt u aanmelden via de link: https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/evenement/digitale-meetgreet-xxl

U kunt zich aanmelden voor de Digitale Meet&Greet en/of de ontbijtsessie van 1 tot en met 16 november. Na uw aanmelding ontvangt u alle verdere informatie over het proces en de werkwijze.

Initiatiefnemers

Deze Digitale Meet&Greet XXL wordt georganiseerd door de partners in de Werkgeversservicepunten Zuid-Holland Centraal en Midden-Holland, Onbeperkt aan de slag en VNO-NCW West.

Gegevens

Datum:
08/12/2020
Tijd:
13:00 - 17:00
Site:
https://zhcwerkt.nl/nieuws/bericht/digitale-meetgreet-xxl-8-december-2020

Organisatoren

WSP Zuid-Holland Centraal
WSP Midden-Holland

Locatie

Online