Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Kennis)uitwisselingssessies Praktijkleren – Thema 1 en 2

8 april @ 09:00 - 15:00

Uit het evaluatieonderzoek van KBA en de afsluitende leercirkel van de pilots Praktijkleren is gebleken dat er een grote behoefte is om kennis met elkaar te delen en meer voorbeelden tot beschikking te hebben.

Tijdens de (kennis)uitwisselingssessies Praktijkleren krijgt u de mogelijkheid om met andere professionals in gesprek te gaan over verschillende thema’s rondom Praktijkleren. De (kennis)uitwisselingssessies zijn interactief. In klein gezelschap wisselt u met elkaar ervaringen uit, doet u inspiratie op en kunt u elkaar vragen stellen.

Thema 1: Samenwerking in de regio

Donderdag 8 april: 9.00 uur – 11.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie gaat u met andere professionals uit het werkveld in gesprek over de samenwerking in de regio. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen:
Wat is jullie aanpak geweest om samenwerking op te zetten? Waar liepen jullie tegenaan en hoe is dit opgelost? Wat heb je nodig om goede samenwerking op te zetten of te behouden?

Thema 2: Werving kandidaten

Donderdag 8 april: 13.00 uur – 15.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie gaat u met andere professionals uit het werkveld in gesprek over de werving van kandidaten. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen:
Wat is jullie aanpak bij het werven van kandidaten? Waar lopen jullie tegenaan en hoe is dit op te lossen? Wat heb je nodig als professional om kandidaten te werven?

Meer informatie en aanmelden op https://www.samenvoordeklant.nl/nieuws/uitnodiging-kennisuitwisselingssessies-praktijkleren 

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.samenvoordeklant.nl/nieuws/uitnodiging-kennisuitwisselingssessies-praktijkleren

Organisator

De Programmaraad
Site:
www.samenvoordeklant.nl