Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Banenmarkt voor werkzoekenden Midden Holland

29 april @ 10:00 - 12:00

Uitnodiging voor de online banenmarkt voor werkzoekenden in de gemeenten Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard.

Wil jij graag aan het werk? Ga in gesprek met 4 uitzendbureaus

Op donderdag 29 april organiseren wij van 10.00 tot 12.00 uur een online banenmarkt, speciaal voor werkzoekenden uit de regio Midden Holland. Jij dus! Vanachter je beeldscherm ga je in gesprek met maximaal 4 uitzendbureaus die bij je passen. Je kiest dus zelf welke bureaus dat zijn. De medewerkers vragen je wat voor werk je het liefst wilt doen en andersom vertellen zij je wat het werk inhoudt. Misschien is er wel een match!

DIT GAAN WE DOEN
WSP Midden-Holland organiseert de online banenmarkt en plant minimaal 1 en maximaal 4 gesprekken van steeds 10 minuten voor je in. Dat wordt allemaal voor je geregeld door het bedrijf Onbeperkt aan de Slag die de afspraken via PowerPunt maakt. Dat is een gemakkelijk te openen en te gebruiken programma. Van tevoren vertellen we je precies hoe dat allemaal in z’n werk gaat. Dat doen we tijdens de voorlichtingsbijeenkomst een dag voorafgaand aan de online banenmarkt op woensdag 28 april. Het is aan te raden om je hier ook voor aan te melden bij je inschrijving. Daarin wordt onder meer verteld dat je tijdens de online banenmarkt je up-to-date cv paraat moet hebben om ter plekke online te delen.

DOE JE MEE?
En vergeet vooral niet om de afspraken met links zelf in je agenda te zetten. Als jij je aanmeldt, rekenen we op je komst. Klik hier om meteen aan te melden.

Datum               donderdag 29 april
Tijd                    10.00 tot 12.00 uur

Datum                 woensdag 28 april
Tijd                      13.00 tot 14.00 uur

OM DEZE REDENEN DOE JE MEE

  • Je bent op korte termijn zoek naar een baan.
  • Je wilt kostbare tijd besparen en snel weten wat de mogelijkheden zijn.
  • Je bent bereid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Site:
https://wspmiddenholland.nl/evenementen/online-banenmarkt-voor-werkzoekenden/

Organisator

WSP Midden-Holland
Site:
https://www.werk.nl/wsp/midden-holland/index.aspx