Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tech for Inclusion 2021 – Regio Midden

17 juni @ 10:00 - 12:00

Een bril die voorleest wat je zelf niet kunt lezen, een beamer die met lichtsignalen helpt bij het assembleren, een robot die je begeleidt, of een Augmented Reality bril die je door werkprocessen loodst… Zo zijn er afgelopen periode prachtige nieuwe technologieën getest op de werkvloer. De kansen die technologie biedt voor mensen met een beperking willen we nu breder benutten en uitbouwen. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Pilots Overzicht

Neem deel aan de challenge

Om inspiratie op te doen voor pilots én om partners te ontmoeten, nodigt de Coalitie voor Technologie en Inclusie je van harte uit om deel te nemen aan de online challenge TECH for INCLUSION 2021.

Aanmelden

Ideeën indienen om technologie te benutten

Technologie inzetten om mensen met een arbeidsbeperking beter in staat te stellen om te (blijven) werken! De Coalitie voor Technologie en Inclusie (CTI) is op zoek naar partijen die zich daarvoor willen inzetten en die samen een regionaal pilotvoorstel willen indienen. Via deze pilots willen we, met de mogelijkheden die technologie biedt, bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt.

De pilotvoorstellen kunnen gericht zijn op:

  • GROEI: In groei-pilots willen we technologie voor mensen met een beperking, die al op kleine schaal is beproefd, nu ook op grotere (regionale) schaal gaan inzetten. Bij meer bedrijven en voor meer medewerkers!
  • PIONIEREN: In pionier-pilots kan nieuwe technologie voor de eerste keer worden toegepast in een werk of re-integratie setting voor mensen met een beperking.

Voor wie?

We nodigen werkgevers, technologie-ontwikkelaars, mensen met een arbeidsbeperking, en hun ondersteuners (zoals arbeidsdeskundigen en jobcoaches) van harte uit om deel te nemen aan de challenge en samen te gaan werken aan pilotvoorstellen.

Wanneer?

  • Regio Noord: donderdag 10 juni, online, 10.00-12.00 uur
  • Regio Midden: donderdag 17 juni, online, 10.00-12.00 uur
  • Regio Zuid: donderdag 24 juni, online, 10.0-12.00 uur

Meld je gratis aan via deze aanmeldknop, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Regionaal

We organiseren de online challenges regionaal. Voor personen en organisaties die landelijk, of in verschillende regio’s werken is het mogelijk om aan meerdere challenges deel te nemen.

De Coalitie voor Technologie en Inclusie

De Coalitie voor Technologie en Inclusie is een samenwerkingsverband tussen UWV, het ministerie van SZW, AWVN, de LCR, Jobstap, de Robotacademie, Tilburg University, de sectorraad GO en de 4TU Federation.

Heb je suggesties of wil je contact opnemen naar aanleiding van de Challenges? Mail dan naar coalitie@technologievoorinclusie.nl.

Namens alle leden van de Coalitie voor Technologie en Inclusie kijken we uit naar je deelname!

Wouter Koolmees Guus van Weelden
Minister van SZW Lid raad van bestuur UWV

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
10:00 - 12:00
Site:
https://www.technologievoorinclusie.nl/challenges2021/

Organisator

Coalitie voor Technologie en Inclusie
Site:
www.technologievoorinclusie.nl