Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Kennis)uitwisselingssessies Praktijkleren – Thema 3 en 4

15 april @ 09:00 - 16:00

Uit het evaluatieonderzoek van KBA en de afsluitende leercirkel van de pilots Praktijkleren is gebleken dat er een grote behoefte is om kennis met elkaar te delen en meer voorbeelden tot beschikking te hebben.

Tijdens de (kennis)uitwisselingssessies Praktijkleren krijgt u de mogelijkheid om met andere professionals in gesprek te gaan over verschillende thema’s rondom Praktijkleren. De (kennis)uitwisselingssessies zijn interactief. In klein gezelschap wisselt u met elkaar ervaringen uit, doet u inspiratie op en kunt u elkaar vragen stellen.

Thema 3: Vragenuurtje Praktijkleren

Donderdag 15 april: 9.00 uur – 11.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie kunt u al uw vragen kwijt over het borgen en opschalen van praktijkleren binnen uw regio.

Thema 4: Werving Werkgevers

Donderdag 15 april: 14.00 uur – 16.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie gaat u met andere professionals uit het werkveld in gesprek over de werving van werkgevers. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen:
Wat is jullie aanpak bij het werven van werkgevers? Waar lopen jullie tegenaan en hoe is dit op te lossen? Wat heb je nodig als professional om werkgevers te werven?

Gegevens

Datum:
15 april
Tijd:
09:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.samenvoordeklant.nl/nieuws/uitnodiging-kennisuitwisselingssessies-praktijkleren

Organisator

De Programmaraad
Site:
www.samenvoordeklant.nl