Ervaar de leeragenda op de Praktijkdag

Redactie Leeragenda

Tijdens de Praktijkdag op 12 maart organiseren Lysias en Maatschap voor Communitie vanuit de leeragenda 2 sessies: “Wat werkt bij grote werving” en “Intervisie proeverij”.

Wat werkt bij grote werving?

Wil je aan de slag met grote werving? Gebruik de nieuwe ‘roadmap grote werving’ voor tips en praktische handvatten om een groot aantal mensen (10+) in te zetten bij werkgevers. 

Op 12 maart presenteert Lysias deze roadmap op de Praktijkdag. Hierna is de roadmap op Samen voor de Klant en op Perspectief op Werk te downloaden.  

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de sessie 17 ‘Wat werkt bij “grote werving”’ tijdens de Praktijkdag. En houdt de website in de gaten.

Lysias Advies heeft deze roadmap samen met De Normaalste Zaak, grote werkgevers (Post NL, Mainfreight, P-direct) en arbeidsmarktregio’s Rivierenland, Zwolle, Groot Amsterdam, Stedendriehoek en Noord-Veluwe en Noord-Limburg ontwikkeld.

Intervisie proeverij

Leer van anderen. Doe aan intervisie! Waar loop jij in de dagelijkse praktijk tegen aan? Wat heb jij te leren? Na de succesvolle reeks intervisie in 2019 start binnenkort de nieuwe reeks in 2020. Vol is vol. Dus meld je snel aan.

Wil je ervaren wat intervisie is? Meld je dan aan voor sessie 22: “Intervisie proeverij” tijdens de Praktijkdag op 12 maart 2020. Tijdens de intervisie proeverij krijg je de kans om te proeven aan intervisie, jouw vragen te delen met collega’s. Je krijgt vast en zeker mooie tips en suggesties van jouw vakgenoten.

Wil je meer weten over wat intervisie inhoudt? Kijk dan op de website.